UNITY IS STRENGTH
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 KNOWING TEC POWERMEN...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: syabas pada MT TEC.   Sun May 24, 2009 3:41 pm

Canggih tu....cuma yang gambar MT gaban kecik skettt...tak perasan sangat...ingatkan artis tu yang jadi MT.... rabbit rabbit rabbit bounce
Back to top Go down
View user profile
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: patah tumbuh hilang berganti   Sun May 24, 2009 3:48 pm

bud92 wrote:
Tinggal berape kerat je doh ni..... Hilang doh power..............! Pah sorang.. sorang tarik diri.....

scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch


toksah risau...yang pergi biarkan ia pergi...yang datang tu yang amat dialu-alu.... bak kata pepatah "patah tumbuh, hilang berganti".
bak kata sam eagle eye "ramai tak semestinya power, biar mula-mula sedikit tapi semakin kuat dan ......sambung sendiri dah!!!!! " he! he! he! Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: its ok bro   Sun May 24, 2009 9:42 pm

united we stand. tak kisoh brp ramai yang ada.. moto ni minat bukan kita paksa tul tak.
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Mon May 25, 2009 12:48 am

dtkcrow wrote:
united we stand. tak kisoh brp ramai yang ada.. moto ni minat bukan kita paksa tul tak.

Muaaph..... muaaph..... muaaph..... ya betul !!!!!

sunny sunny sunny sunny sunny
Back to top Go down
View user profile
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: betul! betul! betul!   Mon May 25, 2009 1:13 am

bud92 wrote:
dtkcrow wrote:
united we stand. tak kisoh brp ramai yang ada.. moto ni minat bukan kita paksa tul tak.

Muaaph..... muaaph..... muaaph..... ya betul !!!!!

sunny sunny sunny sunny sunny

betul! betul! betul! United we stand...especially Manchester United...tahniah dah menang EPL!!!! Champion League jangan tak menang pulak....Liverpool, meh kita pakat sokong MU wakil England. afro afro afro
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Mon May 25, 2009 9:32 am

berapa pun komuniti yang ada dalam TEC...kita terima seadanya dan kita akan tetap terus agenda.yang tak mau berkomuniti tu biarkanlah...kita tak memaksa cuma kita semua ni memang jenis suka berkomuniti...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Mon May 25, 2009 9:35 am

SAM EAGLE EYE wrote:
Canggih tu....cuma yang gambar MT gaban kecik skettt...tak perasan sangat...ingatkan artis tu yang jadi MT.... rabbit rabbit rabbit bounce

pasai gambo gabanz tu...tu jer yang dalam koleksi.tp kalu artis tu jd MT,setiap malam kita wat meting...hehehehe

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: lawo weh   Mon May 25, 2009 11:50 am

fuyooooooooooooooo...begitu mantap dang canggih
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Mon May 25, 2009 11:58 am

sham bell wrote:
fuyooooooooooooooo...begitu mantap dang canggih

tima kasih pak...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: komuniti   Tue May 26, 2009 12:50 pm

komuniti, komunikasi, komuter, komputer, komplikasi, hantu kom kom, kome kame hame ha,
the best thing in life is to be who you want to be and be yourself and gain friends in life. tapi kita tak leh ikut apa orang nak kita buat yang bukan cara kita dan diluar kemampuan kita. kita tak boleh puaskan semua kehendak dan keinginan manusia yang ada, for me i believe that no matter how i tried to please others, there will always be those who think differently, and i also believe that ""I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice"..... semua ada kelebihan dan kekurangan.... kita duduk dalam perut-we are alone, kita mati dalam kubur- we are alone, kita hidup didunia -we are who we are.

p.s- mammu betoi ke apa chek tulih ni??
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 1:36 am

Yes betoi tu dtkcrow !

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 11:01 am


_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 11:18 am

ada rama pun sekadar buak senak perut layang feel perangai pun dok jd jugok
baik laa kita ada setakat sorang dua,namun persaudaraan dan ikatan lebih bermakna dang berkesan
kalu ada setakat muka tuler ni pung,dak per lah,asalkan ati kita sema bahagia Very Happy
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 11:39 am

apa yang penting....KERJASAMA. cheers cheers cheers

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 11:44 am

denang69 wrote:
apa yang penting....KERJASAMA. cheers cheers cheers


yeahhhhhh....ni dia set2 wonder pet sudah mari Surprised
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 11:49 am

wonder pet...kami datang.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: wonder pets?   Wed May 27, 2009 12:38 pm

kelab baru ka mamu...
WPECL wonder pets elegan club limited... besh gak tu....
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 1:24 pm

dtkcrow wrote:
kelab baru ka mamu...
WPECL wonder pets elegan club limited... besh gak tu....

elok gok tu...bhai jadi presidentnya,boleh?

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: tak nak laaaa   Wed May 27, 2009 6:23 pm

tak nak laaa mamu nanti ahli lari sebab tak tahan kena leter..
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 9:14 pm

tak tahan tutup jer telinga.... Laughing Laughing Laughing

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: tutup yer mamu..   Wed May 27, 2009 9:34 pm

kalau potong buang ker gigit ker leh ker..
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Wed May 27, 2009 10:14 pm

dtkcrow wrote:
kalau potong buang ker gigit ker leh ker..

asalkan bahagia...buat jer.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KNOWING TEC POWERMEN...   Today at 11:00 am

Back to top Go down
 
KNOWING TEC POWERMEN...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Running after Appendectomy
» Tips for a judoka entering his first BJJ tournament?
» What do women know about football?
» Its Been Nice Knowing You All..
» Knowing the rules of the trail

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darul Iman Scooter Club :: Kenal-kenal di DISC-
Jump to: