UNITY IS STRENGTH
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 to all tec member... i'm coming

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: to all tec member... i''m coming   Wed May 13, 2009 9:45 pm

afro Assalamualaikum...
T.Q! T.Q! T.Q! to all otai tec... baru je jumpa tapi rasa macam dah kenal lama... terima kasih di atas tunjuk ajar dan nasihat... semoga TEC terus " Arrow Tough! : Idea Extraordinary! Cool Cool!

PENANG....I'M COMING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JKD 2771 'EAGLE EYE'
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: pi jangan tak pi   Wed May 13, 2009 11:02 pm

seronok wooo jalan kat penang. tengok anak mami. makan nasi kandaq, makan buah pala, pasemboq, ada can kalau naik bukit bendera, pi padang kota, gurney drive.
line clear nya. tak tau kalau tanya ja apek kayuh beca kat situ.
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: to all tec member... i'm coming   Wed May 13, 2009 11:06 pm

sam faiza wrote:
afro Assalamualaikum...
T.Q! T.Q! T.Q! to all otai tec... baru je jumpa tapi rasa macam dah kenal lama... terima kasih di atas tunjuk ajar dan nasihat... semoga TEC terus " Arrow Tough! : Idea Extraordinary! Cool Cool!

PENANG....I'M COMING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JKD 2771 'EAGLE EYE'

Waalaikumussalam sam...
welkam2 to the TEC forum...semoga kehadiran sam aka eagle eye akan dapat memeriahkan lagi forum ini.
semoga TEC akan terus GAH di persada tanahair...mood ke penang/kl sudah mai tuuu ! lol! lol! lol!

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: to all tec member... i'm coming   Today at 10:59 am

Back to top Go down
 
to all tec member... i'm coming
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tubular cross member
» NSRCC Member - Weekend
» Mystery Nexus Member
» WTB SR5 Third Member Differential
» Anyone use this front x-member

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darul Iman Scooter Club :: Kenal-kenal di DISC-
Jump to: