UNITY IS STRENGTH
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 EAGLE EYE: MUKADIMAH

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Wed May 13, 2009 10:03 pm

Nama sebenar : Mohamad Samsuri bin Abdul Latip
Username : SAM Eagle Eye

Jantina : lelaki

Umur : 33

No Talipon Bimbit :016-7760824 @ 013-3669202


E-Mel : salrie76@yahoo.com

Negeri Asal : Alor Gajah, Melaka


Tempat tinggal : Gong Badak, KT, Terengganu

No Plet serta warna Elegan Anda :JKD 2771 UNGGU

jangka masa pernah menunggang Elegan : SETAHUN

Ucapan perkenalan kepada Kawan-kawan baru anda di TEC-Online :
PENANG I'M COMING cheers Very Happy Laughing Smile Cool Surprised


Last edited by SAM EAGLE EYE on Thu May 14, 2009 11:03 am; edited 1 time in total (Reason for editing : change user nama)
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: welcome welcome   Wed May 13, 2009 10:58 pm

welocome bro.
selamat datang..
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: tu dia...eagle eye sudah masyuk!   Wed May 13, 2009 11:12 pm

salam sam faiza@eagle eye...
salam perkenalan n salam persahabatan.
welcome2 n selamat datang ke TEC forum.
jemput2lah masuk forum ni.jangan segan2 pulak.buat macam umah sendiri ya.
semoga sam bergumbira n beroleh sesuatu yang berguna di sini.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
gabanz
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 820
Age : 34
Location : manir
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Thu May 14, 2009 9:55 am

selamat datang bro sam..

_________________


"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang
dari semangat yang tidak pernah mengalah."
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Thu May 14, 2009 12:34 pm

harap sam@eagle eye akan terus bagi komitmen buat TEC...juga selalulah masuk forum.bagi meriah skit.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: masuk jangan tak masuk   Thu May 14, 2009 9:22 pm

make yourself at home.
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: salam   Fri May 15, 2009 4:14 pm

ohh yeah..selamat datang ke komuniti grup T.E.R
semoga ianya akan memberi manfaat dan faedah sesama kita Very Happy
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Fri May 15, 2009 11:45 pm

sham bell wrote:
ohh yeah..selamat datang ke komuniti grup T.E.R
semoga ianya akan memberi manfaat dan faedah sesama kita Very Happy

terbabas lagi tu pak...TEC la.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Sat May 16, 2009 1:26 am

Salam dan selamat datang ke forum TEC..... Juga selamat berkenalang.....!

cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Sat May 16, 2009 12:47 pm

denang69 wrote:
sham bell wrote:
ohh yeah..selamat datang ke komuniti grup T.E.R
semoga ianya akan memberi manfaat dan faedah sesama kita Very Happy

terbabas lagi tu pak...TEC la.

woooooppppppppppaaa.....manyak soli maaa
ada cikit cilap itu huluf,aa T.E.C yaa.......tak pa,tak pa nanti gua ingat Laughing
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Sat May 16, 2009 3:29 pm

tima kasih pak... sunny

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
kassim
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 30
Registration date : 2009-04-21

PostSubject: kassim selamat.....ehh..selamat datang ke....T.E.C...kite.   Sun May 17, 2009 11:42 pm

welcomeng..............sahabat......eagle eye...sodap nama 2...
macam pisang goreng.........
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Mon May 18, 2009 9:20 am

kassim wrote:
welcomeng..............sahabat......eagle eye...sodap nama 2...
macam pisang goreng.........

kalu nak tahu...egle eye memang sempoi.semuanya sodap.bukan nama jer...eagle eye ride ke melaka solo beb...cayalah!!!

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Mon May 18, 2009 9:40 am

ride solo ke Melaka,waktu mlm pulak tuh n sorang diri sajer
mujur laa tak ader makhluk yg nak menumpang ride sama
anyway,memang respek habih ke eagle eye di atah hati keringnya
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Mon May 18, 2009 11:53 am

eagle eye memang best...solo ride tu adalah pra sebelum ke penang...wa caya lu,eagle eye!!!

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: fuyooo   Mon May 18, 2009 2:22 pm

suspect la kat u bro
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Mon May 18, 2009 2:42 pm

bukan suspect la bhai...suspention kut. scratch scratch

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
bobo7448
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 130
Location : masjid kusza, gong badak
Registration date : 2009-01-01

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Mon May 18, 2009 2:56 pm

selamat berkenalan, tamboh sorang lagi rakyat tec. gong badok belah mane tu? same kampong
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Mon May 18, 2009 3:00 pm

eagle eye tinggal kat pantai tok jembal.masuk ikut asrama kustem.taman putra je.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
kassim
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 30
Registration date : 2009-04-21

PostSubject: memang positif suspect lah...................   Mon May 18, 2009 11:05 pm

ride sorang2......................mesti ada ayat pendiding nie...........kan2...yang tok bomoh bagi nie..hahah
Back to top Go down
View user profile
tomkacak
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 222
Age : 43
Location : Johor & Putrajaya
Registration date : 2009-06-16

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Tue Jun 16, 2009 5:07 pm

salam... selamat berkenalan bro Sam... beras 5 packet...he..he..
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Tue Jun 16, 2009 6:20 pm

aiiik takkan 5 je bro bak mai 50 ka
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Tue Jun 16, 2009 11:51 pm

tomkacak wrote:
salam... selamat berkenalan bro Sam... beras 5 packet...he..he..

bukan setakat beras...dgn lori2 beras sam buleh kasi.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: EAGLE EYE: MUKADIMAH   Today at 10:59 am

Back to top Go down
 
EAGLE EYE: MUKADIMAH
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Live Eagle cam
» I had this Eagle outfitter for a short time
» Video: The Eagle Attack
» 25th anniversary silver eagle set
» GoodYear Eagle F1 245/50R16 on a 2005 R3 Report

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darul Iman Scooter Club :: Kenal-kenal di DISC-
Jump to: