UNITY IS STRENGTH
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mintak mahap..tumpang posting yaa..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mieletup
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 28
Age : 40
Location : Senawang, NS
Registration date : 2009-05-28

PostSubject: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 1:34 am

Nama sebenar : Azmi Hj Shuib

Username : mieletup

Jantina :lelaki

Umur :32

No Talipon Bimbit :0166655475

E-Mel :azmishuib@gmail.com

Ym / Msn ID :

Negeri Asal :Pahang

Tempat tinggal :Senawang, Negeri Sembilan

No Plet serta warna Elegan Anda :NBV3715, RED

jangka masa pernah menunggang Elegan :3 tahun jer..

Ucapan perkenalan kepada Kawan-kawan baru anda di TEC-Online : Boleh tak nak join TEC nie?..Semoga mendapat tunjuk ajar , nasihat dan berkongsi pengalaman bersama kengkawan baru semua..
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 8:39 am



salam mieletup...
salam ukhuwwah.
selamat berkenalan.
selamat datang ke TEC forum.
semoga anda bergembira & beroleh manfaat di sini.


_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 8:42 am

jangan ko letupkan forum TEC ni dah ler...hehehehe

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 8:47 am

Ucapan perkenalan kepada Kawan-kawan baru anda di TEC-Online : Boleh tak nak join TEC nie?..Semoga mendapat tunjuk ajar , nasihat dan berkongsi pengalaman bersama kengkawan baru semua..

nak join TEC?ahlan wasahlan...welkam2 mieletup.
kehadiran anda amat2 dialu-alukan di TEC.
semoga kita dapat berkongsi segala ilmu & pengalaman demi kebaikan bersama...
segala pandangan membina adalah dialu-alukan.


_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
sham bell
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 200
Age : 46
Location : alor setar,kedah
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 10:13 am

ayooo botul,asal N9 ko?
ni haa sorang laei sedaro kao dr Bt Kikir,N9,tapi dah lamo menotap di Trg nih,agak2 eh dah 28 thn laa
anyway,selamat datang ke forum,semoga lobih meriah dan ceria hendaknya
Back to top Go down
View user profile
mieletup
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 28
Age : 40
Location : Senawang, NS
Registration date : 2009-05-28

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 10:42 am

asal tu dari pahang, tapi setakat nie dah 9 tahun lepak kat nogori beradat nie..cumo tak berapo faseh sangat laie nak cakap nogori nie haa..hehehe.

Dengar cerita nak buat ride ke penang? Sempoi tu beb. Penang memang syok..Jangan lupa pekena nasik kandar, bagi tangan bau kari sikit..saya dah dua kali buat ride ke penang dengan elegan. Sekali solo ride dan sekali berkonvoi. Semuanya puas hati dan rasa nak gi lagi..
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 10:52 am

mieletup wrote:
asal tu dari pahang, tapi setakat nie dah 9 tahun lepak kat nogori beradat nie..cumo tak berapo faseh sangat laie nak cakap nogori nie haa..hehehe.

Dengar cerita nak buat ride ke penang? Sempoi tu beb. Penang memang syok..Jangan lupa pekena nasik kandar, bagi tangan bau kari sikit..saya dah dua kali buat ride ke penang dengan elegan. Sekali solo ride dan sekali berkonvoi. Semuanya puas hati dan rasa nak gi lagi..

apa lagi mieletup?jom ride ke penang & kl 10-12 jun nanti.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
gabanz
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 820
Age : 34
Location : manir
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 11:23 am

Salam perkenalan bro mieletup & selamat datang ke forum TEC...

_________________


"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang
dari semangat yang tidak pernah mengalah."
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Thu May 28, 2009 11:31 am

tanya sket...mieletup ni geng sam eagle eye ker??

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: yo yo yo   Thu May 28, 2009 12:24 pm

welkem to TEC bro mie tabangbomm
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
kassim
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 30
Registration date : 2009-04-21

PostSubject: kaba bung.......................welcome my friend...   Thu May 28, 2009 11:31 pm

selamat datang mie ke forum TEC..............................pakat kite panas kan lagi forum nie..........tapi jangan kasi letuplah.........ek.salam ukhwah....dari kassim
Back to top Go down
View user profile
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: mieletup kawan sam eagle eye   Fri May 29, 2009 2:23 am

denang69 wrote:
tanya sket...mieletup ni geng sam eagle eye ker??






Memang kawan lama sam eagle eye....pernah konvoi sekali masa ke kenyir dulu 2008
Back to top Go down
View user profile
mieletup
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 28
Age : 40
Location : Senawang, NS
Registration date : 2009-05-28

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Fri May 29, 2009 11:10 pm

SAM EAGLE EYE wrote:
denang69 wrote:
tanya sket...mieletup ni geng sam eagle eye ker??






Memang kawan lama sam eagle eye....pernah konvoi sekali masa ke kenyir dulu 2008

Sekarang nie dah susah nak gi konvoi Sam..maklumlah dah tak sehaluan lagi..ko kat trengganu dan aku kat nogori nie haa...
Tapi pengalaman paling manis ialah dapat psyko ko sampai tukar LC dan beli Elegan..hehehe. Maknanya Elegan nie memang besh dan paling besh dalam seantero moped nie haa..hahaha bounce
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Sat May 30, 2009 8:22 pm

elegan still the best...cayalah.setakat ni elegan masih terhangat di pasaran. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
mieletup
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 28
Age : 40
Location : Senawang, NS
Registration date : 2009-05-28

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Sat May 30, 2009 8:56 pm

ya betul...elegan still the best dalam banyak banyak yg best...
Hanya jauhari mengenal manikam...
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Sat May 30, 2009 9:01 pm

yezzzzzaaa. cheers cheers cheers
elegan jugak dah sampai ke golden triangle...
Disember ni KEK nak buat trip ke sana pulak.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Sat May 30, 2009 9:05 pm

ooops...kuar topik.selepas ini,sila masuk ruang sembang2 di TEC. lol! lol!

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Sun May 31, 2009 12:17 am

Salam dan selamat datang bro mieletup.....
Selamat berkenalan dan selamat berforum.....

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
bobo7448
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 130
Location : masjid kusza, gong badak
Registration date : 2009-01-01

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Sun May 31, 2009 5:57 pm

welkam bro....... buatle macam umah sendiri
Back to top Go down
View user profile
mieletup
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 28
Age : 40
Location : Senawang, NS
Registration date : 2009-05-28

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Mon Jun 01, 2009 1:38 am

Saya pernah sekali buat trip ke Tasik kenyir..4 biji motor..2 elegan, sebiji LC dan sebijik TZM..masa tu tak join TEC lagi, kalau tak boleh sembang sembang... Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Mon Jun 01, 2009 10:56 am

panjang umur...Insya Allah kita akan ketemu nanti.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
dtkcrow
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 660
Age : 41
Location : KUANTAN
Registration date : 2008-12-20

PostSubject: tul tuuu   Mon Jun 01, 2009 12:11 pm

nanti pi la sana jumpa otai-otai TEC yng berkaliber..
Back to top Go down
View user profile http://asyriffa.blogspot.com
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Mon Jun 01, 2009 2:13 pm

roger...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mintak mahap..tumpang posting yaa..   Today at 10:58 am

Back to top Go down
 
Mintak mahap..tumpang posting yaa..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Posting or sending gold around Australia or overseas
» Posting pictures
» Forum Posting Rules
» Seneca College - Men's Basketball Head Coach Posting
» Posting a photo (update)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darul Iman Scooter Club :: Kenal-kenal di DISC-
Jump to: