UNITY IS STRENGTH
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam sayang dari bintang 3

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
bintang 3
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 11
Registration date : 2009-11-03

PostSubject: Salam sayang dari bintang 3   Tue Nov 03, 2009 3:27 pm

Nama sebenar : Mazlan

Username : Bintang 3

Jantina : Lelaki

Umur : 44

No Talipon Bimbit :016-2166056

E-Mel : mazlan65@yahoo.com

Ym / Msn ID :

Negeri Asal : Selangor

Tempat tinggal : kajang

No Plet serta warna Elegan Anda :WNE 276 / Merah

jangka masa pernah menunggang Elegan : 4 tahun la...

Ucapan perkenalan kepada Kawan-kawan baru anda di TEC-Online : salam pekenalan dari saya. Dok borak borak dgn Bud, Bud bagi address forum ni. So apa lg join le nak kenal riders Trengganu kita...Saya baru lik dari KT. Best KT....
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 04, 2009 12:31 am

Salam.. selamat datang.. selamat berforum dal TEC....
Otai segala otai dah masuk forum ni kwn2....
ape lagi jom kita pakat tanya..... RAHSIA besar ade tu.....

Terima kasih kerana sudi berforum bersama TEC....!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers


Last edited by bud92 on Wed Nov 04, 2009 7:57 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 04, 2009 1:11 am

Ni dia saudara bintang 3..... ! jangan marah haa.... nanti kene jual....!



Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 04, 2009 1:23 am

2 geng TEC bersama bintang 3..... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven



Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
gabanz
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 820
Age : 34
Location : manir
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 04, 2009 12:04 pm

salam perkenalan bro mazlan aka bintang3.... selamat datang ke forum TEC.. dah lame tak bersua muka...

_________________


"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang
dari semangat yang tidak pernah mengalah."
Back to top Go down
View user profile
amranelegan
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Number of posts : 59
Registration date : 2009-09-09

PostSubject: Salam perkenalan dari Bandar Palma Kuantan   Wed Nov 04, 2009 9:15 pm

Wah doh !!!!!!!!! Baru sekarang kok masuk forum nya..........kenapa tak tahu tentang forum TEC ni. Antara otai otai yang membanggakan dunia permotoran.
Selamat masuk ke forum TEC dan terus berkomunikasi dgn rakan-rakan permotoran............ affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
syahrun92
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 181
Age : 35
Location : Kluang & K.Tganu
Registration date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 05, 2009 7:19 am

welcome bro!
semoga dapatlah kita mngeratkan lagi silaturahim sesama kita. cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 05, 2009 8:20 am



ahlan wasahlan...selamat datang buat Super Hero,bro mazlan aka Bintang 3.
salam kenal.
salam persahabatan.
selamat datang ke porem TEC.
semoga kita boleh berkongsi ilmu dan pengalaman dalam apa jua bidang...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
bintang 3
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 11
Registration date : 2009-11-03

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 05, 2009 10:59 am

Laughing Laughing Laughing
Terima kasih orang pantai timur....tadak hal, apa apa yang pengetahuan dan pengalaman yang aku ada dan tahu adalah milik anda semua. tapi sebenarnya aku pun masih belajar lagi.. bab teknikal geng aku di SEC tu lagi pandai. aku tak begitu reti sangat. ok dulu buat masa ni..chit chat kemudian...
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 05, 2009 12:46 pm

kami di TEC merasa cukup bangga kerana Bintang3 telah melonjakkan nama Elegan ke persada dunia...semoga usaha ini akan berterusan.

bila nak buat trip kedua pulak?kalau free boleh join...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
amranelegan
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Number of posts : 59
Registration date : 2009-09-09

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 05, 2009 1:08 pm

Tahun depan boleh terokai Kutub Utara / Selatan pulok.............. cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 05, 2009 1:10 pm

amranelegan wrote:
Tahun depan boleh terokai Kutub Utara / Selatan pulok.............. cheers cheers cheers

begheh bossssss....

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: Panglima Bintang 3   Fri Nov 06, 2009 2:03 am

Selamat berkenalan Panglima Bintang 3 untuk ambo yg masih baru dengan TEC...kalau di TEC, sesiapa yg rajin konvoi digelar pahlawan (sesuai le dengan jarak yg konvoi dekat2 je), tapi kalau Bro Bintang 3, selayak-layaknya ambo beri gelaran khas iaitu Panglima Bintang 3 kerana pengalaman luas konvoi ke negara orang..suatu pencapaian yang amat membanggakan ahli-ahli Elegan di mana jua mereka berada.

Kalau ada umur, ada kelapangan dan ada kemampuan, ambo teringin sangat ikut serta Panglima Bintang 3 jika konvoi ke negara orang di lain masa kelak...huh huh huh.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
bintang 3
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 11
Registration date : 2009-11-03

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Fri Nov 06, 2009 6:15 pm

Aku rider biasa je macam korang jugak..bukan hero atau otai (muda lagi la..hehehe) atau panglima. kita sama suka mengembara bermotorsikal. Boleh sangat sapa2 nak join aku. April tahun ni ada 3 riders dari kuantan ikut gi Phuket Bike Week. Geng TEC aku nah jumpa sekali je semasa dinner ERC tahun lepas. Insyallah ada rezeki aku dapat ride dgn geng TEC. Geng KEK(kedah) aku dapat ride sama waktu nak ke Laos/China dulu.
Motto geng Sentral "Ride with Pride"....... Ride safe bro semua....
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Fri Nov 06, 2009 6:20 pm

bintang 3 wrote:
Aku rider biasa je macam korang jugak..bukan hero atau otai (muda lagi la..hehehe) atau panglima. kita sama suka mengembara bermotorsikal. Boleh sangat sapa2 nak join aku. April tahun ni ada 3 riders dari kuantan ikut gi Phuket Bike Week. Geng TEC aku nah jumpa sekali je semasa dinner ERC tahun lepas. Insyallah ada rezeki aku dapat ride dgn geng TEC. Geng KEK(kedah) aku dapat ride sama waktu nak ke Laos/China dulu.
Motto geng Sentral "Ride with Pride"....... Ride safe bro semua....

you never ride alone bro...

aku ride bukan kerna nama...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
hatosmangos
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Number of posts : 162
Registration date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Mon Nov 23, 2009 10:14 am

salam buat bro mazlan aka bintang3.
cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Uncle Burger
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 15
Age : 47
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2009-11-24

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Tue Nov 24, 2009 11:23 pm

Salam dari UB, abang B3 ... UB budak baru belajar; minta tunjuk ajar bebanyak Legend yaa ...
Back to top Go down
View user profile
bintang 3
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Number of posts : 11
Registration date : 2009-11-03

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 25, 2009 9:30 am

Uncle Burger wrote:
Salam dari UB, abang B3 ... UB budak baru belajar; minta tunjuk ajar bebanyak Legend yaa ...

UB, lu lagi terror...aku baru belajar juga...
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 25, 2009 1:52 pm

bintang 3 wrote:
Uncle Burger wrote:
Salam dari UB, abang B3 ... UB budak baru belajar; minta tunjuk ajar bebanyak Legend yaa ...

UB, lu lagi terror...aku baru belajar juga...

Tu dia......! dua legend & dua otai.....!
huhuhu tolong tunjukkan pa TEC & pada yang baru ye....!

cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Wed Nov 25, 2009 8:20 pm

bertambah merioh la porem TEC yooo...dua lagenda & otai dah join porem.

cayalah bro...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Uncle Burger
Ahli Baru Aktif
Ahli Baru Aktif


Male
Number of posts : 15
Age : 47
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2009-11-24

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Thu Nov 26, 2009 8:48 pm

Ishkk ... manade legend ... lagenda budak gemuk Ipoh seumur hidup ada laa, hehehee ...

Otai pun tak - UB lebih muda dpd B3 towwwwww ... kekeke!!

Pada UB, semua kawan - semua bikers abang-adik. Yang penting: respect, kerjasama (ciplak kata2 Wonderpets), saling faham-memahami sesama rakan, dan berkongsi ilmu yang ada Smile Ilmu tarak tu jangan le kongsi ... buat silap teknik kekawan nanti, hehehe!
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Fri Nov 27, 2009 12:46 am

Dengarlah kawan2.... lagend & otai tak nak mengaku.....!
UB - lagend & otai
B3 - otai & lagend
hehehe....!

Cool Cool Cool Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Very Happy Very Happy Very Happy Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Fri Nov 27, 2009 9:57 pm

ceeeeewah...UB otai dalam bidang tersendiri!

lol! lol! lol!

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Fri Nov 27, 2009 11:02 pm

TEC ni kecik je di alam permotoran...! harap bro bintang 3 tunjuk ajar la skit buat pedoman dan panduan...!

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Fri Nov 27, 2009 11:11 pm

bud92 wrote:
TEC ni kecik je di alam permotoran...! harap bro bintang 3 tunjuk ajar la skit buat pedoman dan panduan...!

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

kecik2 cili api towwwwwwwwwww...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam sayang dari bintang 3   Today at 4:47 pm

Back to top Go down
 
Salam sayang dari bintang 3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» small room for rent in suriamas
» Burramine MARKS - Sat 19th March 2011
» Info on Caddy Tip @ Ria Bintan & BinTang Lagoon
» Katame-no-kata
» Ju-no-kata

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darul Iman Scooter Club :: Kenal-kenal di DISC-
Jump to: