UNITY IS STRENGTH
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
TAP6727
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 247
Age : 40
Location : Kuala Terengganu
Registration date : 2009-11-04

PostSubject: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Wed Nov 04, 2009 12:11 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ambe ni member baru.
Jadi patutlah perkenal diri...

Namanya: Dr. Mohd Faizul Mustaffa
Pekerjaan: Pensyarah di UMT, Terengganu (masih status kontrak)
Pekerjaan tetap: Adalah terlibat sikit2 dlm dunia hartanah dan menjadi jurulatih badminton negeri terengganu
Penggilan kampung: Din... tapi lagi syok panggil ambe giant...
Pengalaman kembara: Sekali sahaja, solo ke kuantan, itupun kes emergency, ada 1 thn lebih doh
No telefon: 013-9837880
Lokasi tinggal: Belakang petronas jalan pasir panjang, kuala terengganu
Back to top Go down
View user profile
bud92
MEDIA
MEDIA


Male
Number of posts : 2468
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Wed Nov 04, 2009 1:21 pm

Salam, selamat berkenalan.. selamat berforum......!
Terima kasih kerana sudi berforum....
huhuhu din boleh.. giant pun boleh....!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
gabanz
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 820
Age : 34
Location : manir
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Wed Nov 04, 2009 1:38 pm

salam perkenalan & selamat datang ke forum TEC cheers cheers cheers cheers

_________________


"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang
dari semangat yang tidak pernah mengalah."
Back to top Go down
View user profile
cgmulia
Jaga forum
Jaga forum


Male
Number of posts : 1277
Age : 38
Location : tun telanai / lembah bidong
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Wed Nov 04, 2009 11:07 pm

ada can nok wat master ni... duk bwh giant... senang lulus.. huhuhuh

_________________




TERENGGANU ELEGAN RIDERS- FOREVER...
Back to top Go down
View user profile http://www.cgmulia.com
syahrun92
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 181
Age : 35
Location : Kluang & K.Tganu
Registration date : 2009-10-07

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 7:07 am

welcome bro
semoga kehadiran bro dapat memeriahkan lagi forum ni. cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
TAP6727
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 247
Age : 40
Location : Kuala Terengganu
Registration date : 2009-11-04

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 7:26 am

cgmulia wrote:
ada can nok wat master ni... duk bwh giant... senang lulus.. huhuhuh

nok buat master ni senang jer...
1. pitih kena ada lar bos.. skrg2nya RM10 ribu nak ada. Baru lega nafas
2. Ada yg buat thesis sahaja dan ada yg thesis + kelas dan ada jugok kelas sahaja
3. Kalu yg libat thesis, kena koho2 cari tajuk yg terkini dan org dok buat lagi
4. pastu baru pilih supervisor (penasihat thesis)
5. daftar gitu gining, baru lah start...
6. kalu rajin, 1 setengah tahun habis doh. kalu culah.. susoh ah sikit...
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 8:23 am



ahlan wasahlan...selamat datang buat din aka giant.

salam kenal.
salam persahabatan.
selamat datang ke porem TEC.
semoga kita boleh berkongsi apa jua ilmu & pengalaman...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 8:30 am

awal2nya,mammuu mintok maap banyok2 lah deh...bagi pihok kawang2 di TEC.
kadang2 awok2 ni cakap lepah2 skit.jangan ambik hati deh.takdok naper pong tp jenih dan fesyen awok2..
gurau jer tp macam nok gojoh.kalu suker pulok gegor stesen minyok...hehehehe
maybe kita doh kenal lama dan mesra.sbb tu jadi gitu.so harap2 giant boleh terima lah...

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
cgmulia
Jaga forum
Jaga forum


Male
Number of posts : 1277
Age : 38
Location : tun telanai / lembah bidong
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 3:57 pm

TAP6727 wrote:
cgmulia wrote:
ada can nok wat master ni... duk bwh giant... senang lulus.. huhuhuh

nok buat master ni senang jer...
1. pitih kena ada lar bos.. skrg2nya RM10 ribu nak ada. Baru lega nafas
2. Ada yg buat thesis sahaja dan ada yg thesis + kelas dan ada jugok kelas sahaja
3. Kalu yg libat thesis, kena koho2 cari tajuk yg terkini dan org dok buat lagi
4. pastu baru pilih supervisor (penasihat thesis)
5. daftar gitu gining, baru lah start...
6. kalu rajin, 1 setengah tahun habis doh. kalu culah.. susoh ah sikit...

pasal duit tu adop hal.. buleh mohon dgn biasiswa kementerian pelajaran. rasa mcm nak wat kelas je.. dok sakit paler cari tajuk thesis.. huhuhu

cuti 2 tahun.. sambung belajar bergaji penuh towww

_________________




TERENGGANU ELEGAN RIDERS- FOREVER...
Back to top Go down
View user profile http://www.cgmulia.com
SAM EAGLE EYE
Ahli Biasa
Ahli Biasa


Male
Number of posts : 92
Age : 40
Location : GONG BADAK, KT, T'GANU
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: welcome bro giant   Thu Nov 05, 2009 9:36 pm

selamat datang....welcome.....

TEC...SEMAKIN MANTAP....ada GABANZ! ada USTAZ! ada GIANT! ada OTROMEN! ada TOK BOMOH!
ada macam macam lagi..hu hu huh.
Back to top Go down
View user profile
TAP6727
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 247
Age : 40
Location : Kuala Terengganu
Registration date : 2009-11-04

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 10:18 pm

MaMmUu wrote:
awal2nya,mammuu mintok maap banyok2 lah deh...bagi pihok kawang2 di TEC.
kadang2 awok2 ni cakap lepah2 skit.jangan ambik hati deh.takdok naper pong tp jenih dan fesyen awok2..
gurau jer tp macam nok gojoh.kalu suker pulok gegor stesen minyok...hehehehe
maybe kita doh kenal lama dan mesra.sbb tu jadi gitu.so harap2 giant boleh terima lah...

x dok hal lar mammuu...
ambe nie mmg jenis enjis diesel... lambat panas...
dan pans kang... berabuk ar... heheheh

buat cgmulia...
bereh ah kalu gitu...
tapi harus diingat, loan nge govt. ni banyok citer sikit
apapun kena ikut protokol dia lah...
ambe dok reti ngak

sebenornya, ambe beli motor setakat nok wak gi pasor nge g kuliah agama jer...
sok sker sikik ada group gini...
cuma, ambe banyok dok tau ngak pasal motor nie...
mohon sangat kawan2 bantu... terutama bab2 nok g kembara jap lagi
Back to top Go down
View user profile
taj250
Ahli Aktif
Ahli Aktif


Male
Number of posts : 123
Age : 33
Location : kuala terengganu
Registration date : 2008-12-19

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Thu Nov 05, 2009 11:10 pm

salam perkenalan buat din@giant....

sy pun dh lama gok raser nya dok masuk dlm forum ni...
apa pun kite pakat wat merioh la forum ni yer...
Back to top Go down
View user profile
MaMmUu
Ahli Muker Tuler..
Ahli Muker Tuler..


Male
Number of posts : 6258
Age : 47
Location : Gong Badak
Registration date : 2009-01-04

PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Fri Nov 06, 2009 5:50 pm

rajin2lah berporem noooo...kasi merioh rumah TEC.

_________________
Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari...Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat...
Puas kita menangis,mencari di manakah matahari !Rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI YANG INDAH..."

"Sebaik-baik manusia adalah orang yang bermanafaat bagi manusia dan seburuk manusia orang yang membahayakan manusia"
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727   Today at 4:48 pm

Back to top Go down
 
Salam Ukuwwah dari rakan baru TAP6727
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Shops in JB
» Burramine MARKS - Sat 19th March 2011
» where to buy good equipment without getting conned in prices and products.
» Michelin X-ice Xi2 what do you think
» Michelin Hydro Edge on 07 VTX 1300R

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darul Iman Scooter Club :: Kenal-kenal di DISC-
Jump to: